מגזינים:
עמוד הקהילות עמוד הקהילות > בית ומשפחה > יעוץ משפטי
  הודעות חדשות הודעות חדשות
  FAQ FAQ  חיפוש בפורום   לוח שנה   הרשמה הרשמה  התחברות התחברות

חברת הוט - אי עמידה בחוזה

שליחת תגובה שליחת תגובה
כותב
הודעה
ליאור [אורח/ת] צפה בגלילה למטה
אורח/ת
אורח/ת
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט ליאור [אורח/ת] ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו נושא: חברת הוט - אי עמידה בחוזה
    פורסם: 04/Feb/2010 בשעה 13:40

שלום רב,

הצטרפתי לחברת הוט, החוזה נעשה טלפונית ובשיחה הובטחו לי חודשיים מתנה, לא קיבלתי חודשיים אלו וביקשתי להתנתק מהחברה ללא קנס עקב אי קיום החוזה, נאמר לי כי החברה צריכה להאזין לשיחה ויחזרו אליי, אך לא נעשתה חזרה כזו, בעוד אני מועבר מנציג לנציג ושומע הבטחות רבות, דבר לא מקויים ואף נציג לא חוזר אליי.

האם יש עילה לתביעה.?

בחזרה למעלה
פזית צפה בגלילה למטה
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום

מנהלת פורום יעוץ משפטי

הצטרף / הצטרפה: 14/Apr/2010
מצב מחובר: לא מחובר
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט פזית ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 25/May/2010 בשעה 11:28
אינני יודעת מהו החוזה עליו חתמת. עם זאת הצעתי כי תפנה לעו"ד שיכתוב מכתב ובו דרישה חד משמעית לניתוק השירות ולפיצוי בעבור כספים שנגבו ללא הסכמתך. מכתב שכזה יכול מאוד לעזור.
בחזרה למעלה
דנה כהן צפה בגלילה למטה
אורח/ת
אורח/ת
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט דנה כהן ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 17/Oct/2010 בשעה 06:12
עדיף לא למהר לתבוע. אני ממליצה להתקשר אליהם שוב ולא לוותר. תקליט אתה את השיחה שתהיה לך אסמכתא והוכחה משלך. אני יודעת שכשעושים דברים לפי הסדר בסוף יש יותר סיכויים שתצליח. אם תהיה עילה לתביעה- תתבע. אני עובדת בחברה המציעה לימודים בחו"ל ואנחנו יודעים שכחברה רצינית אנחנו חייבים לעמוד בכל ההתחייבויות שלנו וכמובן לתת את השירות הטוב. ביותר. חבל שהוט שהיא חברה רצינית לא מיישמת זאת.... 
בחזרה למעלה
המלצה צפה בגלילה למטה
אורח/ת
אורח/ת
אפשרויות הודעה אפשרויות הודעה   ציטוט המלצה ציטוט  שליחת תגובההגב קישור ישיר להודעה זו פורסם: 25/Nov/2010 בשעה 20:29
ממליצה לפנות לעורכי דין אפילו לעורכי דין פלילי כי הפ לא בסדר
אין מה לעשות זה קורסים לחיים
בחזרה למעלה
 שליחת תגובה שליחת תגובה

תגובה מהירה
שם:

הודעה:
   אפשר קודי הפורום לפרמט הודעה
קוד אבטחה:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code טען קוד חדש
CAPTCHA Software by Web Wiz CAPTCHA version 4.0 wwf
Copyright ©2005-2008 Web Wiz
אנא הקלד/י את קוד האבטחה בדיוק כפי שמוצג בפורמט התמונה.
עליך לאפשר קבצי עוגיות על הדפדפן שלך.

קפיצה לפורום הרשאות פורום צפה בגלילה למטה

Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים
Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz