חברת הוט - אי עמידה בחוזה |
שליחת תגובה
|
| כותב | |
ליאור [אורח/ת]
אורח/ת
|
|
|
שלום רב, הצטרפתי לחברת הוט, החוזה נעשה טלפונית ובשיחה הובטחו לי חודשיים מתנה, לא קיבלתי חודשיים אלו וביקשתי להתנתק מהחברה ללא קנס עקב אי קיום החוזה, נאמר לי כי החברה צריכה להאזין לשיחה ויחזרו אליי, אך לא נעשתה חזרה כזו, בעוד אני מועבר מנציג לנציג ושומע הבטחות רבות, דבר לא מקויים ואף נציג לא חוזר אליי. האם יש עילה לתביעה.? |
|
![]() |
|
פזית
מנהל/ת פורום
מנהלת פורום יעוץ משפטי הצטרף / הצטרפה: 14/Apr/2010 מצב מחובר: לא מחובר הודעות: 4 |
|
|
אינני יודעת מהו החוזה עליו חתמת. עם זאת הצעתי כי תפנה לעו"ד שיכתוב מכתב ובו דרישה חד משמעית לניתוק השירות ולפיצוי בעבור כספים שנגבו ללא הסכמתך. מכתב שכזה יכול מאוד לעזור.
|
|
![]() |
|
דנה כהן
אורח/ת
|
|
|
עדיף לא למהר לתבוע. אני ממליצה להתקשר אליהם שוב ולא לוותר. תקליט אתה את השיחה שתהיה לך אסמכתא והוכחה משלך. אני יודעת שכשעושים דברים לפי הסדר בסוף יש יותר סיכויים שתצליח. אם תהיה עילה לתביעה- תתבע. אני עובדת בחברה המציעה לימודים בחו"ל ואנחנו יודעים שכחברה רצינית אנחנו חייבים לעמוד בכל ההתחייבויות שלנו וכמובן לתת את השירות הטוב. ביותר. חבל שהוט שהיא חברה רצינית לא מיישמת זאת....
|
|
![]() |
|
המלצה
אורח/ת
|
|
![]() |
|
שליחת תגובה
|
| קפיצה לפורום | הרשאות פורום ![]() את/ה יכול/ה לכתוב נושאים חדשים בפורום זה את/ה יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה את/ה לא יכול/ה למחוק את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה לערוך את הודעותיך בפורום זה את/ה לא יכול/ה ליצור סקרים בפורום זה את/ה יכול/ה להצביע על סקרים בפורום זה |
| Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 2.00
תרגום עברי באדיבות ניר אדר ו-קידום אתרים | Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65 Copyright ©2001-2010 Web Wiz |